Over Roos Carpaccio

Roos Carpaccio is in 2010 opgericht met het idee om ambachtelijke carpaccio te bereiden.
Wij onderscheiden ons vanaf het begin door het leveren van maatwerk met puur vlees.
Vanuit Reeuwijk zijn wij begonnen met onze activiteiten. Inmiddels levert Roos Carpaccio B.V. vanuit een moderne vestiging te Gouda, groothandels en horeca leveranciers door heel Nederland.
Op een hygiënische wijze wordt er met passie voor carpaccio, maatwerk geleverd voor elke klant.
Bij onze directeur Johan Roos staat de deur altijd voor u open. Hij ontvangt u graag in ons bedrijf.
Natuurlijk kunt u dan ook meteen de overige onderdelen van ons bedrijf bezoeken. Met zijn brede slagerij en horeca ervaring bespreekt hij graag met u hoe u het best kunt inspelen op de veranderende wensen van uw klanten.

Johan Roos

Director Owner, Roos Carpaccio B.V.

Willem Bakker

Business Development, Roos Carpaccio B.V.

Edward Molenaar

Production Manager, Roos Carpaccio B.V.