
RUND
Rund
De rundercarpaccio wordt handmatig gesneden van 100% rundvlees.
Het wordt gesneden van verschillende runderrassen uit Ierland, Frankrijk en Zuid-Amerika, bijvoorbeeld Black Angus, Limousin, Hereford. Doordat ons product niet kunstmatig is bewerkt kunt u genieten van een zuivere carpaccio met een pure smaak.
Verkrijgbaar in verschillende vormen en gewichten. Het standaard assortiment zijn de 100 gram (28 cm), 80 gram (22 cm), 50 gram (17 cm).
Lekker als voorgerecht, hoofdgerecht, tapas of op een broodje.
Carpaccio pistolet 20x40 gram
Rundercarpaccio speciaal gesneden voor een pistolet
10x50 gram
Rundercarpaccio gesneden op een diameter van 17 cm
10x80 gram
Rundercarpaccio gesneden op een diameter van 22 cm
10x100 gram
Rundercarpaccio gesneden op een diameter van 28 cm
Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons, dan helpen we u graag verder!
BEREIDINGSWIJZE
Haal de verpakking
uit de vriezer
Verwijder de verpakking en leg de carpaccio bevroren op het bord
Laat de carpaccio
30 minuten ontdooien
Garneer de carpaccio met de ingrediënten
naar behoefte
Eetsmakkelijk!