RUND

Rund

De rundercarpaccio wordt handmatig gesneden van 100% rundvlees.

Het wordt gesneden van verschillende runderrassen uit Ierland, Frankrijk en Zuid-Amerika, bijvoorbeeld Black Angus, Limousin, Hereford. Doordat ons product niet kunstmatig is bewerkt kunt u genieten van een zuivere carpaccio met een pure smaak.

Verkrijgbaar in verschillende vormen en gewichten. Het standaard assortiment zijn de 100 gram (28 cm), 80 gram (22 cm), 50 gram (17 cm).

Lekker als voorgerecht, hoofdgerecht, tapas of op een broodje.

Carpaccio pistolet 20x40 gram

Rundercarpaccio speciaal gesneden voor een pistolet

10x50 gram

Rundercarpaccio gesneden op een diameter van 17 cm

10x80 gram

Rundercarpaccio gesneden op een diameter van 22 cm

10x100 gram

Rundercarpaccio gesneden op een diameter van 28 cm

Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons, dan helpen we u graag verder!

BEREIDINGSWIJZE

Haal de verpakking
uit de vriezer

Verwijder de verpakking en leg de carpaccio bevroren op het bord

Laat de carpaccio
30 minuten ontdooien

Garneer de carpaccio met de ingrediënten
naar behoefte

Eetsmakkelijk!

BENIEUWD NAAR ONZE ANDERE CARPACCIO’S?