CARPACCIO ‘ASIAN STYLE’

10 MIN

Ingrediënten voor 2 personen

  •  Roos Carpaccio
  • 1 dl Kikkoman sojasaus (groene dop)
  • 1 TL wasabi
  • 1 rode peper
  • 3 stengels bosui dunne plakjes gesneden
  • 1 EL boekweit
  • 10 gram taugé
  • 1 cm gember

 

Bereidingswijze
Rasp de gember

Snijd ongeveer ¾ van de roder peper zonder zaadjes fijn in plakjes en fruit dit samen met de bosui even aan in een pan met olijfolie, ongeveer 2 min.

Meng de wasabi met de sojasaus tot een gladde massa , daarna de mayonaise erbij.
Doe het mengsel in een spuitzakje, verdeel dit netjes op de carpaccio (zie foto).

Doe de boekweit in de pan met iets olijfolie en zout dit even na. Strooi over het gerecht heen.

Geniet van je heerlijke carpaccio!