KWALITEIT

KIES VOOR KWALITEIT:
PROEF ONZE HANDGESNEDEN CARPACCIO’S

Wij weten dat kwaliteit van het grootste belang is als het gaat om handgemaakte carpacccio. Daarom besteden we extra veel aandacht aan elk aspect van ons productieproces. Van inkoop van grondstoffen tot aflevering bij de klant. We gebruiken alleen de beste en meest verse ingrediënten voor onze carpaccio’s.
In de productie monitoren we alle processen volgens de hoogste kwaliteitsnormen van FSSC 22000.

Ons kwaliteitsteam neemt proactieve maatregelen om het risico op voedselgerelateerde gevaren te minimaliseren, van grondstoffen tot de verwerking en verpakking van ons product.

We zijn er trots op dat we onze klanten de hoogste kwaliteit handgemaakte carpaccio kunnen bieden.

Roos Carpaccio is SKAL gecertificeerd. Door dit SKAL certificaat kunnen we inspelen op de vraag naar BIO producten. Van bron tot bord is de klant verzekerd van een eerlijk product.

We kunnen de carpaccio indien gewenst ook produceren van Halal vlees. In onze productie voldoen we aan alle eisen om het product Halal te verwerken.

FSSC 22000 is erkend door het Global Food Safety Initiative (GFSI) en wordt hierdoor geaccepteerd door de internationale voedingsmiddelenindustrie. Het is een managementsysteem dat aantoonbaar is gericht op het borgen van voedselveiligheidsrisico’s binnen én buiten de organisatie.

De Toepassing van de standaard FSSC 22000 zorgt voor continue verbetering van processen en tilt daarmee de gehele organisatie naar een hoger kwaliteitsniveau.