Carpaccio wrap met truffeldip

Bestellijst voor 2 wraps:

– 2 groente wraps, kies zelf je kleur
– 1 lepel truffel paste
– 3 lepels mayonaise
– Gemengde sla
– Verse basilicum
– 40 gram Parmezaanse kaas, geraspt

Recept
Vermeng de truffel pulp met mayonaise tot een gladde dip en smeer hier je wrap mee in.
Leg de carpaccio op de wrap en strooi wat zout, peper en de geraspte parmezaan over de carpaccio.
Leg de sla en wat verse basilicum op 2/3 van de wrap als een strook neer en rol de wrap zo strak mogelijk op, snijd de wrap diagonaal doormidden.
Leuk voor een feestje: neem verschillende kleuren wraps en snijd deze in plakken van 3 centimeter.

Met smakelijke groet: Jesse Kikkert

Carpaccio salade met paddestoel

Bestellijst voor 2 personen

– 50 gr piccalilly
– 6 Amsterdamse gele uitjes
– 8 grotchampignons
– 30 gram groene sojabonen
– 5 gram pijnboompitten
– 2 lepels mayonaise
Standaard in huis ….Olijfolie Maldonzout en Peper

Recept
Maak de salade aan met wat olijfolie, zout en peper.
Leg de carpaccio op de salade en strooi wat Maldonzout en peper over de carpaccio.

Garnering: meng de piccalilly met de mayonaise, doe dit in een spuitzakje en spuit kleine dopjes op de carpaccio. Verdeel de pijnboompitten en zet de paddenstoelen even aan in de pan (eventueel in partjes snijden).
Snijd de Amsterdamse uitjes in partjes en leg deze op de piccalilly crème, garneer het geheel met de groene soja boontjes.

Met smakelijke groet: Jesse Kikkert